Bedrijfsadviseur

Bedrijfsadviseur reikt u directe oplossingen aan

‘Work in silence let the success make the noise’, is mijn motto in mijn werk als bedrijfsadviseur. Ik heb een no-nonsens mentaliteit en pas mij makkelijk aan binnen verschillende settingen. Als operations manager kan ik u bijvoorbeeld helpen aan de juiste strategieën op het gebied van financiering. Als ondernemer heeft u natuurlijk veel inhoudelijke expertise in uw vakgebied. Bij het runnen van een bedrijf komen verschillende andere ondernemersvaardigheden kijken. Misschien herkent u zichzelf wel in de gedachte dat u meer winst zou willen maken? Of dat u uw bedrijf wilt laten groeien maar niet weet hoe u dit moet aanpakken? Als bedrijfsadviseur heb ik veel ervaring opgedaan waardoor ik weet op welke punten u kunt gaan focussen om uw winst en groei te maximaliseren. Door kwetsbare punten binnen de huidige processen op te lossen ga ik meteen strategisch te werk. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer en credit management. Meer weten over mijn werkwijze? Neem vrijblijvend contact op!

Verandermanagement door een bedrijfsadviseur

Is er sprake van weerstand binnen uw bedrijf? Weet u niet zo goed hoe u uw werknemers kunt motiveren voor een nieuw project? Wanneer u van plan bent om een nieuwe manier van werken of ander middel te introduceren, is daar verandermanagement voor nodig. Als bedrijfsadviseur heb ik hier jarenlang ervaring mee opgedaan een weet ik hoe ik kan inspelen op het gedrag van uw werknemers. Hierbij stel ik adviezen op die op maat zijn gemaakt voor uw organisatie. Alle adviezen zijn onderbouwd door middel van dashboards en reporting. Kortom: er wordt op een overzichtelijke wijze gepresenteerd hoe de veranderingen worden doorgevoerd. Ik vind het belangrijk om directe oplossingen aan te bieden waarmee handvatten worden gegeven om aan de slag te gaan.

Bedrijfsadviseur

Bedrijfsadviseur geeft op adequate manier leiding

Door mijn geruime werkervaring in de functie van operations manager en BI analist weet ik hoe ik op een adequate manier leiding kan geven. Daarbij hecht ik belang aan de behoeften van uw medewerkers. Werkplezier staat bij mij hoog in het vaandel maar hard werken hoort er natuurlijk ook bij. Door te zorgen voor hoge motivatie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel onder uw werknemers, wordt er een goede sfeer gecreëerd op de werkvloer. Ik heb een grote mate van aanpassingsvermogen dus ik sta open om in verschillende settingen werkzaam te zijn als bedrijfsadviseur. Wilt u eerst even kijken of er sprake is van een match? Neem dan vrijblijvend contact op!

Menu