Credit management

Credit management uitgevoerd door een ervaren Operations Manager

Op zoek naar een ervaren professional met een no-nonsense mentaliteit die met credit management voor meer winst in uw bedrijf kan zorgen? Als operations manager heb ik RiGa Consultancy opgericht om uw winst te laten groeien. Wist u dat credit management vergelijkbaar is met de levensader van uw bedrijf? Toch twijfelen bedrijven er aan om dit uit te besteden. Veel mensen willen het eerst zelf proberen en neemt het niet een prominente plek binnen het beleid. Toch kunt het u juist veel voordelen bieden om credit management uit te besteden. Wanneer u dit niet op orde heeft, kan het er voor zorgen dat u veel geld misloopt. Ik kan er ervoor zorgen dat u meer winst kunt boeken. Daarbij kan ik u advies geven over welke klanten groeipotentie hebben en daarbij inspelen op de meest rendabele klantengroep. Doordat ik mij makkelijk kan aanpassen aan verschillende settingen kan ik goed samenwerken met verschillende teams om te sparren en mijn adviezen uit te brengen. Wilt u eens bespreken wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Credit management uitgevoerd door een ervaren BI analist

Naast operations manager ben ik ook ervaren in de rol van BI analist op het gebied van credit management en debiteurenbeheer. BI staat voor Business Intelligence waarbij data van uw bedrijf wordt vertaald in informatie waar u in de praktijk iets aan heeft. Weet u niet welke data u moet gebruiken? Kunt u geen moment vinden om hier echt even voor te gaan zitten? Ik neem u graag het werk uit handen om met mijn analytische denkwijze met de data van uw bedrijf aan de slag te gaan. Op basis van de data signaleer ik kwetsbare punten in het credit management. Ik duik graag in alle data om vervolgens directe oplossing aan te bieden over hoe het ook anders/beter kan. Alle resultaten onderbouw ik door middel van dashboards en reporting waardoor deze concreet gepresenteerd kunnen worden aan de eindverantwoordelijken. Meer weten over mijn werkwijze? Neem contact op!

Credit management

Credit management bepaalt het succes van uw bedrijf

Als ervaren professional ga ik strategisch te werk om voor succes te zorgen in uw bedrijf. Op het gebied van credit management is het bijvoorbeeld van belang om continue te bekijken hoe u de concurrentie een stapje voor kunt zijn. Verder vind ik het erg belangrijk om goed contact te onderhouden met uw klanten en te zorgen voor langdurige relaties. Daarnaast bekijk ik welke lessen kunnen worden geleerd uit het werk van afgelopen periode. Niet poetsen maar boenen is dan ook mijn motto. Wilt u bespreken wat ik als bedrijfsadviseur kan betekenen voor uw bedrijf? Neem contact op!

Menu