Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer geregeld door een ervaren professional

Wilt u geen zorgen meer hebben over uw debiteurenbeheer? Nooit meer last hebben van achterstallige betalingen van klanten? Als ervaren operations manager en BI analist neem ik dit werk graag voor u uit handen. Op die manier kunt u focussen op de zaken waar het echt omdraait. Ik zal ervoor zorgen dat alle facturen worden opgemaakt en worden verstuurd. Verder draag ik zorg voor de afhandeling van de betalingen. Hierdoor hoeft u nooit meer stil te staan bij het feit of een klant wel of niet heeft betaald. Ik vind het belangrijk dat het secuur gebeurt en altijd strak is geregeld. Dit is echt een must voor een goede administratie. Wilt u eens sparren over het debiteurenbeheer van uw bedrijf? Neem dan contact met mij op! Dan kunnen wij bekijken wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Debiteurenbeheer

Geen gemiste betalingen meer met debiteurenbeheer

Nooit meer gemiste betalingen? Geen zin meer aan allerlei kopzorgen rondom de betaling van verkoopfacturen? Mijn doel is om de post debiteuren bij bedrijven en organisaties om laag te brengen. Naast alle werkzaamheden bij debiteurenbeheer die direct met geld te maken hebben focus ik natuurlijk ook op het gehele plaatje. Zo kan het in sommige gevallen nodig zijn om een klantonderzoek uit te voeren waarbij ik zoveel mogelijk informatie over de klant inwin. Door nieuwe klanten al zo vroeg mogelijk te leren kennen, weet u al snel of er sprake is van een wanbetaler. Zodra de wensen met de klant zijn besproken zal ik een offerte opstellen waarin alle afspraken duidelijk zijn omschreven. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Schroom niet om contact op te nemen!

Debiteurenbeheer op en top geregeld

Het algehele motto in mijn werk zowel bij debiteurenbeheer als credit management is: ‘Niet poetsen maar boenen’. Zodra een klant niet op tijd heeft betaald binnen de afgesproken betalingstermijn zal ik meteen contact op nemen. In de meeste gevallen zal de klant dan wel betalen. Als de betaling dan nog steeds uitblijft bel ik de klant op en ga ik op een vriendelijke doch daadkrachtige manier in gesprek. Naast debiteurenbeheer ben ik als bedrijfsadviseur op verschillende vlakken inzetbaar in het bedrijfsleven. Mijn kracht zit hem in verandermanagement, leiding geven en het signaleren van kwetsbare punten binnen de huidige processen. Wilt u meer weten over wat ik kan betekenen voor uw bedrijf? Neem contact op!

Menu